Буде чим нищити ворога! ЗСУ поповнили свій арсенал німецькими Panzerhaubitze 2000, - Резніков

Збройні сили України отримали нову партію важкого озброєння. Цього разу на фронт відправилися німецькі гаубиці Panzerhaubitze 2000. Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков, передають Патріоти України.

Він додав, що українські артилеристи вже освоїли західну техніку і готові на практиці застосувати свої знання. За словами очільника Міноборони, це шостий вид озброєння 155-мм калібру, який ЗСУ отримали від партнерів. "Наші воїни вже б’ють ворога з допомогою M777, FH70, M109, AHS Krab та Caesar. Відтепер до цього "клубу найкращих" долучився й Ph2000.

Як завжди, Головнокомандувач Збройних сил України Генерал Валерій Залужний на всі 100% ефективно застосує їх на полі бою. Звісно ж, окрема величезна подяка нашим артилеристам, які вже стали всесвітньою легендою", – написав Резніков. Окремо він подякував Німеччині за поставки озброєння і підтримку у боротьбі проти окупантів.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...