Буде гірше, ніж при Путіні: Ексрозвідник Швець назвав його можливих наступників

Після Володимира Путіна, якого нібито не стане у 2022 році, на чолі Росії можуть стати секретар Радбезу Микола Патрушев або міністр оборони Сергій Шойгу. Про це розповів колишній радянський розвідник Юрій Швець, який навчався разом з Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

На думку Швеця, якщо до влади прийдуть Шойгу або Патрушев, то «буде морок ще гірше, ніж при Путіні». Ексрозвідник упевнений, що зараз позбутися влади Путіна дуже хочуть силовики на чолі з колишнім очільником ФСБ Патрушевим.

Колишній однокурсник Путіна стверджує, що новий керівник РФ повинен вміти сам себе захистити від силового блоку в особі ФСБ. Швець вважає, що єдина така людина — це міністр оборони Шойгу, у якого є Головне розвідувальне управління Генштабу Росії й Міноборони.

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...