Буде нести смерть окупантам! Український безпілотник із дальністю 1000 км проходить фінальний етап випробувань, - "Укроборонпром"

Розроблений "Укроборонпромом" вітчизняний ударний БПЛА вийшов на фінальний етап випробувань. Попередні тести він пройшов успішно. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" у неділю, 4 грудня, повідомила речниця "Укроборонпрому" Наталія Сад, передають Патріоти України.

Компанія-виробник заявляє, що вказаний дрон зможе пролетіти до 1000 кілометрів, а його бойова частина становитиме 75 кілограмів. Представниця державного концерну наголосила, що з попередніми випробуваннями український дрон справився добре.

"І ми переходимо до етапу випробування під дією РЕБ (засобів радіоелектронної боротьби) на виконання доручення начальника Генерального штабу Збройних сил України. Після того, як ми успішно випробуємо безпілотник під дією РЕБ, ми сподіваємось, що зможемо перевірити його в бойовому застосуванні", – розповіла Сад.

Компанія раніше обіцяла, що дрон можна буде застосувати в бою до кінця поточного року. Речниця "Укроборонпрому" сказала, що розробники сподіваються дотриматися цієї обіцянки. Практично всі деталі виробництва українського БПЛА, як і його точні характеристики, є секретними.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...