Буде новий наступ? Окупанти підтягнули нові штурмові групи до Глибокого, у Вовчанську перегруповують сили

На Харківщині російська окупаційна армія не полишає спроб прорвати оборону наших військ на півночі регіону. У районі населеного пункту Глибоке для підготовки до наступальних дій противник перемістив додаткові штурмові групи, передають Патріоти України.

Також ворог використовує БПЛА для дистанційного мінування місцевості. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання військ "Харків".

Українські військовослужбовці зафіксували в районі населеного пункту Муром на території Росії прибуття додаткового особового складу 41-го мотострілецького полку 72-ї мотострілецької дивізії з метою поповнення поточного некомплекту особового складу.

У районі центральної та східної частини Вовчанська окупанти продовжують перегрупування штурмових груп 138 окремої мотострілецької бригади, 1009 мотострілецького полку 6 армії та 128 окремої мотострілецької бригади 44 армійського корпусу для проведення штурмових дій.

Вас може зацікавити:Боксер підвівся з нокдауну та сенсаційно нокаутував непереможного чемпіона Європи. Відео

Вас може зацікавити:Стадіон у Парижі збожеволів після стрибка Магучіх. З'явилося відео, що відбувалося на трибунах

Також підтверджено, що штурмовий загін 153 танкового полку 47 танкової дивізії з РФ виведений на відновлення, його позиції зайняв особовий склад 128-ї окремої мотострілецької бригади 44-го армійського корпусу та загону "Ахмат".

Російські війська наступають і перекидають додаткові війська: В ISW оцінили ситуацію на Харківщині

понеділок, 22 липень 2024, 6:56

Російські військові продовжують наступ у Харківській області. Ворог перекинув додаткові штурмові групи поблизу Глибокого для відновлення наступу.Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Американські ана...

Звинувачують у тероризмі: У Грузії викликають на допит добровольців, що воювали на боці ЗСУ

понеділок, 22 липень 2024, 6:30

Грузинські добровольці, які брали участь у бойових діях на боці України у війні проти РФ, повідомляють про виклики на допит у Службу державної безпеки (СДБ) Грузії, передають Патріоти України. Зокрема, стало відомо, що у Тбіліському міському суді опита...