Буде новий наступ? Росія накопичує техніку біля кордонів України: у Курській області її більше, ніж було 24 лютого

Росія, як і раніше, проводить роботу над перегрупуванням своїх військ і накопичує військову техніку, яка вже застаріла. У Курській області, що межує з Україною, техніки вже більше, ніж було на момент військового вторгнення, передають Патріоти України.

Однак складно сказати, наскільки вона готова до застосування у ході бойових дій. Росіяни вже визнали проблеми з авіацією і брак літаків, а перегрупування зазвичай вказує на серйозні складнощі з військами. Про це заявив представник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Михайло Макарук.

У ефірі 24 каналу він розповів про те, що російська армія продовжує перегрупування. На складах у Курській області зафіксовано величезну кількість військової техніки. Однак вона застаріла. "Про її стан і боєздатність важко сказати. Але кількість техніки величезна - більша, ніж була станом на 24 лютого", - сказав Макарук.

Крім того, експерт додав, що Москва вже визнала брак льотного складу і дефіцит літаків. Також Михайло Макарук нагадав, що ухвалення ворогом рішення щодо відведення своїх військ на перегрупування вказує на проблеми. Зазвичай до таких кроків вдаються у тому випадку, якщо було втрачено близько 70% складу, техніки або ж дивізії.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...