Буде одне завдання: Піонтковський дав прогноз, як будуть діяти наступники Путіна після його відходу від влади

Після звільнення з посади президента РФ Володимира Путіна до влади в Росії можуть прийти люди з тими ж "цінностями", проте вони знатимуть, що програли Україні. Наступники диктатора, ймовірно, будуть хвалитися перед Заходом, що саме вони позбавили світ ядерних погроз Путіна, передають Патріоти України.

Таку думку висловив російський публіцист Андрій Піонтковський у коментарі "24 каналу". За його словами, головним завданням нових керівників РФ буде зберегти владу в країні, яка зазнала поразки.

"Наступники російського президента посилатимуть меседж Заходу і частково Україні, мовляв, це вони позбавили світ ядерних погроз Путіна і надали величезну послугу людству. Тепер світ має допомогти їм врятувати репутацію і підписати капітуляцію на менш ганебних умовах", – запевнив Піонтковський. Всю провину за війну зрештою, вважає публіцист, покладуть на Путіна.

На саму Росію, за прогнозами, чекає незавидна доля. Так, російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко припустив, що до 2024 року, коли мають відбутися нові президентські вибори, федерації може вже не існувати. "Усі імперії розпадаються. Я не розумію, чому Росія має бути винятком. Путін робить все, щоб це сталося. Сумнівів, що Україна виграє цю війну, немає", – наголосив журналіст.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...