Буде особисто координувати "вагнерівців": На Донбас прибув "кухар Путіна" Пригожин (фото)

Єдинорос, "кухар Путіна" Євгеній Пригожин особисто координуватиме бійців своєї ПВК "Вагнера" на Донбасі. Досі їхня місія була провальною. Про це повідомляє медіа Ходорковського "Можем объяснить" (МО), передають Патріоти України.

Пригожин відправився у зону бойових дій за дорученням Кремля, і від нього чекають, що "вагнерівці" візьмуть у полон когось з керівництва України, розповів журналістам співрозмовник, близький до ПВК.

Водночас у Вконтакте депутат "Єдиної Росії" Віталій Мілонов опублікував фото Пригожина. Імовірно, пише видання, знімок зробили у Донецькій області – на її окупованій частині.

МО пояснює, що до сьогодні місія "вагнерівців" була провальною. Раніше ЗМІ писали про те, що бійці ПВК отримали радіоактивне опромінення у Чорнобильській зоні, в період окупації тієї території. Набирають у ПВК не найкращих бійців, а розцінки на участь у війні з Україною набагато нижчі за роботу в Африці та Сирії.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...