"Буде означати крах РФ": Терорист Гіркін "захвилювався" через Путіна і накинувся на Пригожина (відео)

У Росії відбулося засідання "Клубу розсерджених патріотів". Головною тематикою були слова Пригожина про розкол серед московських еліт, що може призвести до загрози громадянської війни. Одним із експертів став зрадник України Ігор Гіркін (Стрєлков).Про це повідомляють росЗМІ. Нині у РФ відбувається "розподіл" ролей, передають Патріоти України.

У студії поцікавилися особистістю керівника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина – хто за ним стоїть і чого він досягає."Вважаю, за ним стоять люди з особистого оточення президента, і в цьому жодних сумнівів. Інакше б ніхто йому не дозволив виступати як господар незаконної ПВК. Не дозволили б брати участь у бойових діях ні за кордоном, ні на території РФ, і не дозволили б виступати проти "кронпринца" Сергія Шойгу – людину, яка у багатьох питаннях підміняла собою Путіна", – сказав Стрєлков.

На його думку, останні заяви Пригожина свідчать про розкол серед найвищого керівництва Росії. "Вважаю, що публічна полеміка між Пригожиним і Міністерством оборони, що відмовчується, — це результат протиріч, що вийшли назовні всередині владного клану. Це почалася боротьба за життя після Путіна. На жаль, це так", – додав зрадник України.

За його словами, зараз Путін – єдина легітимна постать у РФ. Його повалення, усунення, хвороба, або "я втомився, я йду", означатиме аварію РФ на даний момент"І публічна сутичка, що почалася, означає, що всередині влади, у тому числі в найближчому оточенні президента, йдуть невідомі нам і дуже небезпечні процеси розпаду путінської системи. Ось, як я оцінюю виступи Пригожина – вони надзвичайно і вкрай небезпечні", – додав колишній лідер ополчення. .


Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...