Буде перелом: У Міноборони заявили, коли західна зброя допоможе ЗСУ змінити ситуацію на фронті

Заступник міністра оборони України Анна Маляр заявляє, що знадобиться декілька місяців, аби Україна за допомогою західної зброї, яка надходить, встановила паритет на фронті у війні з Російською Федерацією, передають Патріоти України.

"На сьогодні дійсно, переломний момент відбувся. І ви вся бачите, що після зустрічі на базі Рамштайн, де були присутніми понад 40 очільників оборонних відомств, дійсно допомога для України тепер колективна. І за декілька місяців вона зможе забезпечити паритетну можливість України відповідати тим загрозам, які є. Тому що у Росії зараз безумовно є перевага і по озброєнню, і по особовому складу", - заявила Маляр.

Вона додала, що говорити небезпечно про точні цифри озброєння, яке надходить від західних партнерів. "Тому що нашу інформацію відстежує ворог. Він буде розуміти наші спроможності, якщо ми перейдемо на цифри, але те, що допомога Заходу на сьогодні вже використовується в боях, це абсолютна правда. Так і є", - наголосила заступник міністра.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...