Буде "рухати вперед" російську науку: Путін призначив свою доньку на важливу посаду

Марія Воронцова є членом президії Російської асоціації сприяння науці.

Марія Воронцова. Фото: The New Times.

Марія Воронцова, яка, за даними ЗМІ, є старшою дочкою президента Росії Володимира Путіна, включена до ради з реалізації Федеральної науково-технічної програми розвитку генетичних технологій. Відповідний указ глави РФ опублікований на порталі правової інформації. Увагу на нього звернули "Открытые медиа", передають Патріоти України.

Згідно з документом, Воронцова є членом президії Російської асоціації сприяння науці. Журналісти зазначають, що на сайті цієї асоціації вона дійсно вказана як член президії. Крім того, там значиться, що вона має відношення до ФДБУ "Ендокринологічний науковий центр" (ЕНЦ) МОЗ Росії. При цьому посада Воронцової не вказується.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, Воронцова закінчила аспірантуру в ЕНЦ, після чого стала працювати в цьому центрі. На сайті центру серед лікарів фігурує Марія Володимирівна Воронцова, кандидат медичних наук, яка з вересня 2018 року є провідним науковим співробітником відділення дитячої тіреоідології, репродуктивного та соматичного розвитку.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...