"Буде цікаво, обіцяю": Лукашенко спрогнозував наслідки виборів президента Білорусі

Вибори президента Білорусі будуть цікавими, а їх результати – ще цікавішими. Такі висновки зробив президент країни Олександр Лукашенко. Про це повідомило видання БЕЛТА, там зазначили, що Лукашенко припустив трагічні наслідки виборів, передають Патріоти України.

"Вибори будуть дуже цікаві, а після виборів буде ще цікавіше. Це я обіцяю", – сказав Лукашенко. За його словами, ситуація в Білорусі може привести навіть до місцевого Майдану. Річ у тім, що ситуація всередині країни поступово розхитується. На діючу владу нібито наступають та хочуть її зламати.

До слова, нещодавно Олександр Лукашенко заявив, що у внутрішні справи Білорусі та передвиборчу гонку втручається Росія. Зокрема, президент Білорусі зазначив, що інформація про величезні статки його сина – фейкова. У такий спосіб його нібито хочуть дискредитувати.

Що відомо про вибори президента у Білорусі?

Чергові президентські вибори у Білорусі відбудуться 9 серпня 2020 року, попри пандемію COVID-19. Лукашенко заявляв, що хвороба не повинна бути причиною перенесення виборів, у цьому немає потреби, адже обрати президента громадяни мають відповідно до конституційних термінів.

Лукашенко розкритикував потенційних суперників на президентських виборах і заявив, що "країну вони не отримають". Згодом затримали одного з кандидатів у президенти – Віктора Бабаріко. Люди вийшли на протести.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...