"Буде висіти за Одесу": Пропагандист Соловйов пригрозив нардепу Гончаренку шибеницею (відео)

Російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що народного депутата України Олексія Гончаренка нібито буде повішено. Про це Соловйов заявив в ефірі пропагандистської телепередачі "Вечір з Володимиром Соловйовим". Фрагмент відео 10 жовтня опублікував Гончаренко у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За словами Соловйова, Гончаренко — "воєнний злочинець" і "буде висіти за Одесу". "Це він починає кричати в Раді, що щось іде не так, що все погано... Тобто, якщо навіть це "чудовисько" починає розуміти, що все... А він чому розуміє? Тому що він знає, що ми його повісимо. Він військовий злочинець і він за Одесу буде висіти. Він одеський кат... а нікуди не втече", — заявив російський пропагандист.

Сам нардеп на такі заяви відреагував із гумором і написав, що українці скоро відберуть дачу Соловйова. "Володя, не переживай. Перед тим, як будемо вішати тебе, покажу ще раз твою "дачу" на Комо. Яку ми обов'язково заберемо для українців", — написав Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...