"Буде з машини друшляк": Окупант зрадів дозволу розстрілювати мирних жителів (аудіо)

Російські окупанти продовжують використовувати фосфорні бомби на сході України. Про це свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку перехопила СБУ, передають Патріоти України.

"Фосфором палять. З нашого боку в х**лячу сторону полетів фосфор", – розповідає матері окупант. Також у розмові він зізнався, що вони отримали команду розстрілювати усі машини, у тому числі з мирним населенням.

"Буде з машини друшляк", – каже окупант. У відповідь матір зітхає, але вбивство цивільних людей виправдовує фразою "не судилося".

У СБУ нагадали, що використання фосфорних бомб є злочином проти людяності та порушенням Женевської конвенції, а вбивство мирних людей суперечить законам і звичаям війни.

"Усі перехоплення та зібрані СБУ дані увійдуть до матеріалів у міжнародних судах, щоб жоден російський злочин не залишився безкарним", - повідомили там.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...