Буде "зачистка"? Арахамія анонсував швидкі кадрові зміни у Раді

У комітетах Верховної Ради відбудуться ротації через те, що деякі нардепи неякісно працюють і пропускають засідання. Це питання, найімовірніше, буде розглядатися 15 листопада. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передають Патріоти України.

"Для того, щоб когось у комітеті поміняти, треба проголосувати в Раді. Але ми хочемо ще декілька ротацій у комітетах зробити... У нас, наприклад, є люди, які кажуть, що вони великі працівники, але не відвідують взагалі засідання комітетів і займають місця. Я вважаю, що такі люди, які багато говорять, але небагато працюють, повинні знаходитися в комітеті свободи слова", - сказав Арахамія.

Нагадаємо, 14 листопада під час засідання Верховної Ради розгорівся гучний скандал. Нардепка від "Слуги народу" Ганна Скороход заявила про те, що їїчоловік був затриманий нібито через те, що вона голосувала проти земельного закону. У відповідь Арахамія заявив, що партія до затримання чоловіка політика не має жодного стосунку і що Скороход неодноразово пропонувала своїм колегам "грошову допомогу".

Він додав, що Скороход, виключать зі складу фракції, а її цивільним чоловіком, бізнесменом, який перебуває у розшуку в Росії, Олексієм Алякіним займатимуться правоохоронці, бо він погрожував депутатам профільного комітету з енергетики.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...