"Буде згадувати цей день на лаві підсудних": Піонтковський розповів про фатальну помилку Путіна

Російський диктатор Володимир Путін за кілька днів до повномасштабного вторгнення в Україну проговорився одному з лідерів Європи про своє рішення воювати проти нашої країни. Саме про цей день глава Кремля буде згадувати, коли сидітиме на лаві підсудних. Таку думку висловив російський опозиційний публіцист із США Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Як зазначив Піонтковський у коментарі 24 каналу, Росія мала план, за яким мала "пройти" Україну за кілька днів, а після цього захоплення російські війська стали б на кордонах НАТО – зокрема, Польщі чи країн Балтії. За його словами, Путін був настільки впевнений у тому, що в нього все вийде, що проговорився про свої плани за кілька днів до повномасштабного вторгнення.

"Це день його "тріумфу" – коли Путін буде сидіти на лаві підсудних, він буде з задоволенням його згадувати. Це було на початку лютого – зустріч Путіна з Макроном. Як же він в цей день викаблучувався... І по Україні "пройшовся" своєю гидкою посмішкою – казав: "Подобається – не подобатися, терпи моя красуня", - зазначив Піонтковський.

Російський опозиціонер підкреслив, що тоді РФ придумала для себе "гарний" план: загарбники були на 100% впевнені, що Путін виграє, а США зганьбляться і після цього Тайвань сам би віддався Китаю.

"Але Путін проговорився. Рідко він такі речі говорить – мовляв, вони розуміють, що на конвенційному рівні вони поступаються армії НАТО в цілому, але потім з'ясувалося, що він поступається навіть армії України", - зауважив Піонтковський.

Опозиціонер зазначив, що тоді глава Кремля казав, що в них така зброя, що аналогів у світі немає. За його словами, план у Путіна був – вийти на кордон з НАТО, почати війну і оголосити ультиматум – щоб НАТО забиралося з Польщі і Прибалтики, інакше б Росія застосує ядерну зброю. "І цей план повністю зламала Україна", - додав Піонтковський.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...