"Будемо економити": Єрмак допускає скорочення в ОП, щоб не збільшувати витрати

За словами Андрія Єрмака, зараз чисельність співробітників Офісу президента найнижча за останні 10 років.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак вважає неприпустимим збільшення витрат на утримання органів державної влади під час економічної кризи. Таку заяву було опубліковано на сайті президента України ввечері в п'ятницю, 18 вересня, передають Патріоти України.

Коментуючи проект Держбюджету на 2021 рік, Єрмак заявив, що Володимир Зеленський "вимагає від усіх органів влади жорсткої економії". "Всі витрати повинні бути добре обґрунтованими і дійсно необхідними. Всіх чиновників, хто дозволить собі неадекватні витрати, будуть нещадно звільняти, а кожну підозрілу витрату – ретельно перевіряти", – запевнив глава ОП.

Єрмак повідомив, що звернувся до Міністерства фінансів і Державного управління справами з проханням ретельно попрацювати разом з народними депутатами проекту закону для "раціонального скорочення витрат на забезпечення діяльності Офісу президента".

За словами Єрмака, зараз чисельність співробітників Офісу президента найнижча за останні 10 років [419 при максимальній кількості 579 в 2014 році]. Він заявив, що Зеленський готовий на 10% скоротити штат співробітників ОП в разі потреби.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...