"Будемо їм ще "допомагати": ГУР Міноборони повідомило, що робота російської "оборонки" уповільнилась

Президент Володимир Зеленський повідомив про доповідь Головного управління розвідки Міністерства оборони. Російська "оборонка" уповільнилась. Про це Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні була окрема доповідь ГУР. Плани ворога, робота російської "оборонки". Є сигнали щодо їхнього уповільнення. Будемо їхньому уповільненню ще допомагати", - сказав президент.

"Віримо в наші сили. І щодня додаємо сили Україні", - сказав Зеленський. Також Зеленський зібрав "доволі тривалу та змістовну нараду" з урядовцями щодо роботи із Європейським Союзом щодо продовження фінансової підтримки України на достатньому рівні на наступні чотири роки.

"Максимально активно працюємо, щоб гарантувати стабільність нашій державі та стійкість в усіх її інституціях, в усіх системах та функціях держави. І це буде", - сказав президент.

"Зараз, у передріздвяний час, усім у нашій державі варто памʼятати, що цей час - для зосередженості, роботи. Час для того, щоб мати змогу розслабитися потім", - сказав президент.

"Харківщина та Луганщина, Донеччина та Запоріжжя, Херсонщина та кожен інший наш регіон, де зараз вирішується доля держави. Нашими воїнами, усім нашим народом. Максимальна увага - захисту. Максимальні зусилля - заради держави. Максимальна енергія - заради того, щоб Україна могла досягати й досягала своїх цілей. Я дякую усім, хто живе саме так. Хто бʼється й працює заради України", - звернувся Зеленський.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...