"Будемо мати дуже цікавий "внутрішньоукраїнський" конфлікт": Цимбалюк розкрив план Путіна на Донбасі (відео)

Глава країни-агресора готує грунт для того, щоб вдарити по Україні у відповідь на війну проти "громадян" Російської Федерації.
Роман Цимбалюк. Фото: соцмережі.

Видача російських паспортів на Донбасі була необхідна президенту Росії Володимиру Путіну для того, щоб "легалізувати" повномасштабне збройне вторгнення в Україну. Таку думку озвучив український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на YouTube, передають Патріоти України.

За його словами, глава країни-агресора готує грунт для того, щоб вдарити по Україні у відповідь на війну проти "громадян" Російської Федерації. "Що нас чекає після цього рішення? Фактично через деякий час ми будемо мати дуже цікавий "внутрішньоукраїнський" конфлікт. Тому що з нами будуть офіційно воювати громадяни Російської Федерації. А це означає, що на якомусь етапі той же Путін або, якщо з ним щось трапиться, хтось інший на його місці, ухвалить рішення про офіційне введення російської армії", — сказав Цимбалюк.

Він підкреслив, що окупанти вже не ховатимуться і, відповідно, зможуть використовувати весь арсенал російських Збройних сил. "При цьому будуть продовжувати нам нашіптувати "мы же братья", а товариші в російській військовій формі будуть натискати на спусковий гачок", — розкрив сценарій нової кремлівської агресії журналіст.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...