"Будемо потроху знищувати": Арестович "оновив" прогноз щодо термінів війни в Україні

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович озвучив новий прогноз щодо термінів бойових дій в Україні. В ефірі 24 каналу він заявив, що активна фаза боїв триватиме до 9 травня. У разі отримання Україною західного озброєння війна закінчиться протягом наступних місяців, уточнив він, передають Патріоти України.

"Сценарій цілком може бути такий - до 9 травня вони здохнуть, не зможуть активно наступати, а може це буде і раніше. А далі позиційна війна і до липня ми будемо їх потроху знищувати на нашій землі", - заявив Арестович.

Він припускає, що після цього росіяни стануть "шовковими", підуть на переговори і "заберуться" щонайменше в такий стан, як було 23 лютого. Головна умова для цього варіанту - достатня кількість західної зброї, передусім артилерії. "Якщо цього не буде - це буде позиційна "суєта", дуже довга і складна для обох сторін", - додав Арестович.

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 9:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...