"Будемо спільно виготовляти": Путін сказав Ердогану, що хоче співпрацювати з компанією-виробником "Байрактарів"

Російський диктатор Володимир Путін сказав президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану, що країна-агресор хоче співпрацювати з компанією-виробником безпілотників Bayraktar. Про це Ердоган розповів під час засідання виконавчого комітету керівної партії ПСР у вівторок, 26 липня, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN Türk.

За словами турецького президента, країна-агресор Росія та ОАЕ хочуть працювати з компанією Baykar. Глава кремлівського режиму «висловив бажання співпрацювати з Туреччиною у виробництві Байрактарів», пише TGRT Haber.

Ердоган планує зустрітися з Путіним 5 серпня в Сочі, куди приїде з одноденним візитом. Перед цим президент Туреччини та російський диктатор бачилися в Ірані 19 липня, де Путін був змушений чекати на Ердогана.

Раніше виконавчий директор компанії Baykar Makina Халук Байрактар заявив, що ніколи не дозволить продаж безпілотників Bayraktar Росії та підтримує Україну в її боротьбі за суверенітет і незалежність.

19 липня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів підготував законопроєкт про ратифікацію угоди між Україною та Туреччиною, який дозволить створити завод з будівництва та обслуговування безпілотників Bayraktar на території нашої країни.

Міністр оборони Олексій Резніков казав, що Україна має великі плани з придбання безпілотників Байрактар. За його словами, найближчим часом майже всі потужності заводу Baykar Makina будуть зосереджені на забезпеченні потреб української армії.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...