"Будемо звільняти український народ від сатанистів та ЛГБТшника Зеленського": Кадирівці в Бєлгороді заявили про свої "плани"

Нещодавно прибулі в Бєлгород кадировці зібралися боротися з "сатаністами і ЛГБТ", до числа яких вони зараховують російських повстанців з руху "РДК" і чинне керівництво України. Про це заявив близький соратник Рамзана Кадирова, депутат Держдуми Адам Делімханов, передають Патріоти України.

"Підрозділ Міністерства оборони "Ахмат Захід" прибув до Бєлгорода для вирішення поставлених завдань. Упевнений, що та робота яка тут в Бєлгороді, в цілому в прикордонній зоні, проводиться проти цих сатаністських добровольчих загонів (РДК – ред.), вона з кожним днем буде поліпшуватися", – заявив він у відеоролику, який поширюють російські ЗМІ.

Делімханов пообіцяв не тільки знищувати загони повстанців, що перетинають кордон, а й зібрався вторгатися на українську територію. "Де б вони не були, ми скоро будемо переходити [кордон] і знищувати їх там же. І також визволяти український народ від цього лгбтшного, сатаністського, фашистського режиму на чолі з цим лгбтшником Зеленським", - сказав Делімханов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...