"Будете жити!": Окупантам наказав здатися в полон голос із неба (відео)

«Росіяни, здавайтеся, будете жити», – почули з неба двоє приголомшених вибухом окупантів біля свого зруйнованого бліндажа, і вирішили скористатися цією пропозицією. Таким чином ворогів у полон взяли бійці 65-ї окремої механізованої бригади, яка захищає Запорізький напрямок. Її оператори дронів використовують безпілотники з гучномовцями, через які за сприятливих обставин пропонують ворогам скласти зброю. Про це ідеться у сюжеті «Єдиних новин», передають Патріоти України.

Окупант Олексій помахав дрону білою ганчіркою та пошкандибав за ним до позицій українців. Дорогою по ньому відкрили вогонь свої. «Був скид, оглушило, відкриваю очі – хтось говорить. Я спершу не зрозумів, звідки це взагалі. Почав крутити головою і побачив «пташку», – розповідає росіянин Павло, що теж вирішив здатися в полон.

Нині полонені отримують медичну допомогу та скаржаться на своїх командирів, які відправляють їх у бій як гарматне м'ясо. Бійці 65-ки також скидають із безпілотників над позиціями росіян листівки з закликом здаватися, а час від часу відсилають їм дрона, через який транслюють гімн України.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...