Будівельники з Татарстану обізвали маріупольців "бандерівцями" та вимагали хабарі

Будівельники з Татарстану попалися в окупованому Маріуполі на крадіжці. Про це пише ТГ-канал "Мариуполь сейчас", передають Патріоти України.

Маріупольці скаржаться на будівельників із Татарстану, які відновлюють у місті житлові будинки. Люди направили на ім'я так званого "глави ДНР" Дениса Пушиліна заяву від мешканців Маріуполя, де описали ситуацію: «С жильцов строители вымогают взятки. Нас публично оскорбляют, называют бандеровцами. Строители воруют материалы и продают их на сторону. Руководители строителей относятся к нам хуже, чем как к скотине. Работы проводятся крайне некачественно. Например, до сих пор нет отопления по стояку в подъезде № 4. Жители подъезда мерзнут. По всему дому нет балконных блоков. По три-четыре дня в доме не бывает электричества. В доме — старики и родители с детьми, которым некуда уехать из Мариуполя. Старики и дети мерзли и болели, пока строители отдыхали всю новогоднюю неделю, получив к зарплате в 150 тысяч рублей еще и праздничную премию».

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...