Будівля не має "історичної цінності": У міськраді розповіли, навіщо окупанти проводять "реконструкцію" драмтеатру в Маріуполі (відео)

Російські окупанти через "реконструкцію" драматичного театру в Маріуполі поспішають приховати докази своїх злочинів. Про це в Telegram-каналі написав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Окупанти ховають власний військовий злочин - масове вбивство близько 600 цивільних в Драматичному театрі Маріуполя. Поспішають через "реконструкцію" ліквідувати всі сліди та докази. Прикриваючись "історичною цінністю", - зауважив він.

За словами Андрющенка, драмтеатр "не має ні історичної, ні архітектурної цінності". "Просто не має, як і всі типові споруди радянського періоду. Єдина історична цінність виникла в момент падіння двох бомб. І саме цю історичну цінність намагаються зараз сховати окупанти", - констатував радник мера.


Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...