Будівлю рознесло вщент: На Одещині внаслідок удару РФ по базі відпочинку загинули дві особи, зокрема дитина (відео)

Росія вночі 1 липня Росія завдала прицільного ракетного удару по Одеській області. Один ворожий снаряд влучив базу відпочинку, де загинуло двоє осіб. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Зауважимо, що нічна ворожа атака припала на Білгород-Дністровський район (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

За даними рятувальників, влучання російської ракети трапилося близько 01:00 п’ятниці. Внаслідок цього було частково зруйновано триповерхову й чотириповерхову будівлі бази відпочинку.На місці трагедії бійці ДСНС виявили двох загиблих, серед них – дитина. Ще одна людина отримала травми.

Раніше в оперативному командуванні "Південь" зазначили, що ракети військові РФ скинули з літаків стратегічної авіації, зокрема з напрямку Чорного моря.

Іншапоцілила у дев’ятиповерховий житловий будинок, де зафіксовано часткове руйнування й трапилася пожежа прибудованого до нього магазину на площі близько 20 кв. м.

Там загинуло 16 осіб і 30 отримали травми, зокрема троє дітей. Рятувальні роботи продовжилися.



"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...