"Будьте хоробрими та продовжуйте": Бійці Легіону "Свобода Росії" спалили військову техніку в Пермському краї (відео)

Бійці Легіону "Свобода Росії" спалили військову техніку в Пермському краї РФ. ВІДЕО

Бійці Легіону "Свобода Росії", який воює на боці України проти окупантів, здійснили диверсію на території країни-агресора. Вони спалили кілька одиниць військової техніки російської армії, передають Патріоти України.

Операцію виконали бійці спротиву Легіону в Пермському краї Росії. Відповідне відео було опубліковано на Youtube-каналі підрозділу.

Бійці зазначили, що спалили кілька одиниць техніки військового призначення на території військового аеродрому Велике Савино, розташованого в районі міста Перм.

"Тепер техніка не поїде на фронт і не повезе росіян гинути за хворі ідеї кремлівського карлика. Дякую справжнім патріотам своєї батьківщини. Далі – більше!" – сказано в повідомленні.

У Легіоні подякували своїм бійцям у Росії за те, що не дають техніці російських окупаційних військ доїхати до фронту.

"Поки наші дрони та арта знищують техніку на полі бою, ви не даєте їй доїхати навіть до лінії бойового зіткнення. Передаємо кожному бійцю спротиву подяку та підтримку від легіонерів! Будьте хоробрими та продовжуйте – тільки разом переможемо", – зазначили там.

Вдало "приземлись"? У Якутії зник вертоліт зі співробітниками ФСБ

п’ятниця, 19 липень 2024, 11:28

В Якутії РФ ведуть пошуки вертольота Robinson R44II, який зник після спрацьовування аварійного маяка в Алданському районі, передають Патріоти України. Деталі: За даними видання, про інцидент повідомили у Східно-Сибірській транспортній прокуратурі РФ. П...

Зеленський заявив, що Україна може погодитися на дипломатичне врегулювання війни

п’ятниця, 19 липень 2024, 10:56

Здійснюючи тиск на Росію, можна погодитися на дипломатичне врегулювання війни в Україні –-не завжди території відвойовуються силою, передають Патріоти України з посиланням на інтерв’ю BBC президента України Володимира Зеленського. Він сказав, що весь ...