"Будьте обережні. Не ходіть в людні місця": Військовий експерт попередив українців про серйозну небезпеку

Удари по аеродродрому "Саки" в окупованому росіянами Криму важливі та необхідні. Однак тепер РФ захоче відімстити. Про це повідомив військовий експерт Ігаль Левін, передають Патріоти України.

За його словами, першим етапом стратегії ЗСУ було зняття артилерійської переваги окупантів, другим – сковування та позбавлення авіації.

"Впевнений, що це тільки початок. І, так, росіяни спробують відповісти. Будьте обережні. Не ходіть в людні місця. Коли чуєте тривогу, не полінуйтесь - заходьте хоча б в коридор і подалі від вікон", - зазначив Левін.

Раніше повідомлялося, що в Криму в Новофедорівці сталися потужні вибухи в районі військового аеродрому, з якого під час повномасштабної війни, розпочатої Росією проти України рано вранці 24 лютого, літаки окупантів літали бомбити Миколаївську, Херсонську і Запорізьку області.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...