"Буду боротися за тебе завжди": Дружина командира полку "Азов" дала зворушливу обіцянку своєму чоловікові

Дружина Героя України, командира полку "Азов" Дениса Прокопенка, якому загрожує смертна кара у катівнях "ДНР", пообіцяла ніколи не припиняти боротьбу за його життя, передають Патріоти України.

У своєму обліковому записі в соціальній мережі український ілюстратор Катерина Прокопенко розмістила нову ілюстрацію, на якій зобразила свого чоловіка. «Буду боротися за тебе. Твоя Кет», — підписала вона портрет чоловіка. І потім додала у коментарях «Завжди».

Читачі дружно підтримали Катерину. «Молимося за наших Героїв!», «Тримайтеся», «Не забуваємо і не дамо забути іншим. Чекаємо», «Чекаємо на наших героїв!», «Слава Полку Азов», — пишуть українці.

Нагадаємо, що 27-річна Катерина Прокопенко — ілюстратор, зараз разом із членами сімей захисників «Азовсталі» у складі однойменної асоціації займається організацією процесу їхнього звільнення. Катерина та Денис Прокопенко познайомилися у мережі у 2015 році. Катя молодша за чоловіка на три роки. Дітей у пари нема. Завод «Азовсталь» був останнім об'єктом у Маріуполі, який утримували українські військові. Там були бійці Національної гвардії, у тому числі полку «Азов», співробітники СБУ, військовослужбовці ЗСУ, прикордонники та поліцейські. У бомбосховищах заводу також на початок травня були сотні цивільних.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...