"Буду в першому ряду": ​Джемілєв відповів екс-прокурору "Няші" Поклонській на погрозу зустріти автозаками Марш на Крим

Акція покликана не дати світу забути про окупацію Криму і спустити на "гальмах" процес його з полону Недоімперії Зла

Меджліс збирається провести 2 травня акцію ненасильницького опору "Світ проти насильства і окупації. Марш гідності". Лідер кримських татар Мустафа Джемілєв має намір взяти участь в масовому переході адмінкордону, незважаючи на погрози окупантів, зазначають Патріоти України.

Про це колишній політв'язень Москви повідомиввиданню "Крим.Реаліі". Варто відзначити, що ставленики Кремля вже лякають учасників Маршу на Крим. Так, зрадниця і "депутат" Держдуми Наталія Поклонська пообіцяла кримським татарам "автопробіг по півострову" на "святкових автозаках". Ватажок окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов теж погрожує "жорсткою" реакцією на Марш.

Джемілєв, коментуючи заяви зрадників та окупатів, зазначив, що учасники акції прекрасно розуміють небезпеку своєї акції.

"Ми маємо справу з бандитською державою. Автобуцегарні для кримських татар - справа звична, цим нас не налякаєш", - підкреслив він.

За зізнанням Джемілєва, участники готуються до різних варіантів реакції окупантів на Марш. Лідер кримських татар пообіцяв, що буде в першому ряду при масовому перетині адміністративного кордону з анексованим Кримом. "Вперед ми відправимо тих, "кого не шкода", - сумно пожартував пан Джемілєв. Уточнивши, що йдеться про громадян, вік яких перевищує 73 роки. "Тому що у нас 73 роки - це "прожитковий мінімум", - пояснив 76-рычний лідер кримськотатарського народу.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...