"Будуть підводні човни України, літаки": Симоньян запанікувала в прямому ефірі, що РФ знищать

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що Третя світова війна вже почалася. На її думку, "вони" (ймовірно, США і країни Заходу) не зупиняться, поки нібито не знищать Росію, передають Патріоти України.

Главред російського пропагандистського телеканалу RT вважає, що зараз варто турбуватися не про те, що почнеться Третя світова, а про те, куди вона поверне.

"Цілком очевидно, що вони не зупиняться. Наступного разу безпілотник буде в наших водах", – заявила пропагандистка, маючи на увазі американський безпілотник MQ-9 Reaper, який збив російський літак в Чорному морі.

"Ми повинні бути до цього готові: будуть підводні човни України, будуть літаки, все, що можливо, крім ядерної зброї. Будуть військовослужбовці: українські-то закінчуються. Спочатку наймані, а потім і діюча армія", – вважає Симоньян.

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...