Будуть "по-тихому" вбивати своїх командирів: Жданов назвав умову, за якої війська РФ "розбіжаться, як таргани"

Відсутність грошей для фінансування армії РФ дуже негативно вплине на її боєздатність - дійде до того, що солдати почнуть "по-тихому" вбивати своїх командирів і розбігатися, як таргани, в надії потрапити додому незалежно від обставин, передають Патріоти України.

"Просто командир буде єдиною перешкодою. На сьогоднішній день дисципліна армії РФ тримається на командирській волі. Вони намагаються пригнічувати занепадницькі настрої, в тому числі і застосування фізичної сили. Були випадки в квітні-травні, коли командири застосовували зброю проти своїх солдатів, щоб інших повернути на позиції. Були випадки, коли солдати вбивали своїх командирів і намагалися покинути свої позиції в напрямку державного кордону Російської Федерації. Там корупція в масштабах бригад. Командир бригади-головний рукомийник", - розповів військовий експерт Олег Жданов в ефірі телеканалу Freedom.

Експерт також звернув увагу, що така ситуація в армії РФ призведе до деморалізації і зниження боєздатностей військових частин аж до відмови від участі в бойових діях.

Олег Жданов зазначив, що якщо на фронті "сарафанне радіо" працює повільно, то в самій Росії, особливо в регіонах, де було найбільше бажаючих воювати, досить швидко розходиться інформація, в тому числі і про виплати.

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...

Знищено принаймні два МіГ-31: Розвідка Британії оцінила наслідки останньої атаки на авіабазу "Бельбек" у Криму

субота, 18 травень 2024, 21:25

Ураження військових об'єктів росіян у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на 15 травня демонструє загальне погіршення здатності Росії захищати повітряний простір навколо Криму. Про це йдеться у звіті міноборони Великої Британії. Зазначається, що вн...