"Будут просить помощи у Запада": Відомий письменник спрогнозував, що станеться із Росією після Путіна

Коли президент РФ Володимир Путін покине свою посаду, новим російським властям доведеться пожертвувати Донбасом і Кримом, і це стане необхідністю, щоб країна знову змогла повернутися в цивілізований світ. Така заява пролунала від письменника і публіциста Віктора Шендеровича, передають Патріоти України.

«Вернуться в цивилизованный мир на прежних условиях не получится. Российским властям нужно будет продемонстрировать перемену правил игры. Все темы территориальных приобретений России, темы агрессии — будут одни из первых, которые возникнут», - підкреслив Шендерович.

Також він вказав на те, що на той час, коли Володимир Путін покине владу, Росія опиниться в дуже скрутному становищі. За прогнозом письменника, в Росії буде спостерігатися деградація в економіці, закінчаться ресурси, через що Москва буде змушена звернутися до західних країн, щоб вони надали фінансову допомогу.

Як вважає Шендерович, Захід погодиться виділити гроші, але на самих жорстких умовах. Нагадаємо, що раніше американський лідер Джо Байден підкреслював, що Вашингтон ніколи не визнає анексію Криму і буде продовжувати співпрацю з Україною в тому, що стосується протистоянню агресивних дій Росії.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...