"Будуть змішувати з бурятами": У ЦПД розповіли, як Росія хоче замаскувати солдат КНДР на війні проти України

Північнокорейських солдатів, які братимуть участь у війні проти України на стороні Росії, ворог маскуватиме під бурятів і вони будуть готові воювати вже у листопаді. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки та оборони України (ЦПД РНБО) Андрій Коваленко, передають Патріоти України.

За його словами, північнокорейських солдатів тренують, зокрема, у Брянській області РФ. Згодом їх направлять на Курщину і, не виключено, що у Білгородську область.

«Їх будуть змішувати з бурятами», — розповів Коваленко.

Керівник ЦПД додав, що таким буде елемент маскування Росією північнокорейских військових.

«Їх будуть називати бурятами і не будуть зізнаватися, що це КНДРівці. Але дуже важливо, що розвідка все знає і західні партнери повідомлені», — наголосив Коваленко, підкресливши, що участь Північної Кореї у війні, яку веде Росія, це «питання не тільки України, а глобального протистояння».

Окупанти, каже Коваленко, почнуть поступово насичувати свою армію військовими з КНДР.

«Для кількості, для збереження російських військових або перекидання їх на інші ділянки фронту. Попередньо історія така, що КНДРівці заходять кудись, звідти забирають росіян і перекидають на схід, наприклад. Це їх тактика», — повідомив Коваленко про наміри ворога.

Внаслідок цього людського ресурсу Росія також отримає можливості накопичувати резерви. На думку Коваленка, вже через 4−6 років РФ зможе воювати «проти Заходу, проти НАТО, проти країн Балтії».

В окупованому Луганську вибухнув автомобіль: Українські розвідники заявили про ліквідацію офіцера армії РФ (фото, відео)

субота, 19 жовтень 2024, 13:53

У центрі окупованого Луганська 18 жовтня ліквідували російського офіцера Дмитра Первуху. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України. В українській розвідці повідомили, що той був у автомобі...

Скільки Україні може коштувати утримання маленького ядерного арсеналу на прикладі Франції

субота, 19 жовтень 2024, 12:46

Коли мова заходить про ядерне стримування, яке гарантує знищення ворога у будь-якому випадку і є основою безпеки, то необхідно розуміти з чого воно складається та скільки коштує, зазначають Патріоти України. . Звісно для цього хоч і можливо розібрати ...