Будував з 2010 року: BILD склав 3D-модель бункера Путіна, в якому він збирається пересидіти "найгірший сценарій"

BILD склав 3D-модель бункера Путіна у палаці під Геленджиком. Підземний комплекс російського диктатора складається з двох окремих тунелів завширшки шість метрів та має кілька виходів. Там є ліфт, що йде під землю на 50 метрів, а також водопровід, системи вентиляції, пожежогасіння та каналізації, передають Патріоти України.

На основі матеріалів американського порталу Business Insider, який днями показав креслення бункера Путіна в Геленджику та російської проектної компанії, кореспонденти BILD склали 3D-модель бункера Путіна.

Загальна житлова площа укриття становить 650 квадратних метрів. Цього достатньо, щоб провести там від кількох днів до кількох тижнів. Креслення бункера датуються початком 2010-х років. Товщина його бетонних стін сягає 38 см. Що свідчить про те, що Путін уже тоді виношував плани війни та "готувався до найгіршого сценарію".

Росіяни намагаються обійти Часів Яр околицями й ведуть активний вогонь з артилерії та мінометів: У ЗСУ розповіли про ситуацію

середа, 1 травень 2024, 9:40

На околицях міста Часів Яр на Донеччині були спроби та намагання ворога взяти його в облогу. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. З...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали: