Будинки у вогні та трупи на вулицях: "Азов" показав апокаліптичні пейзажі Маріуполя зараз (відео 16+)

Російські окупанти продовжують знищувати Маріуполь, його захисників та мирних жителів. Страшні кадри опубліковані у YouTube полку спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України, передають Патріоти України.

На відео є момент, коли в кадр потрапляє книга "Маріуполь та маріупольці" Сергія Бурова - у цей момент по місту завдається удару з боку рашистів. По вулицях лежать тіла вбитих людей, у тому числі мирних жителів – їх не встигли поховати.

Окупанти не шкодують місто і тих, хто знаходиться в ньому – вони використовують у тому числі фосфорні та касетні боєприпаси. "Маріуполь - це повністю зруйноване, розбомблене, спалене та зґвалтоване російськими окупантами місто", - йдеться в описі до відео.

У Німеччині затримали двох рочґсійських агентів, які планували теракт, щоб зірвати військову допомогу Україні

четвер, 18 квітень 2024, 14:40

Видання Der Spiegel, посилаючись на свої джерела у генпрокуратурі ФРГ, повідомило, що у Баварії викрили двох російських агентів, які вели спостереження за американськими базами на території Німеччини та планували диверсії на військово-транспортних шлях...

ВАКС конфіскував багатомільйонні активи експрезидента Мотор Січі Богуслаєва, арештованого за держзраду

четвер, 18 квітень 2024, 14:30

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В'ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. Про це пові...