Будинок прихований від сторонніх очей: Кейт Міддлтон та принц Вільям володіють таємною резиденцією

Котедж подарувала принцу Вільяму його прабабуся.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Кейт Міддлтон і принц Вільям більшу частину часу проводять у своїх офіційних двох резиденціях – Кенсінгтонському палаці й маєтку Анмер-Голл у Норфолку. Однак, як виявилося, в розпорядженні пари є ще один особняк, про який у пресі є не так багато інформації, зазначають Патріоти України.

З'ясувалося, що у 2002 році прабабуся принца Вільяма, мама королеви Єлизавети II, подарувала йому котедж Там-на-Гар. Будинок прихований від сторонніх очей, і його фотографій немає в мережі. Відомо лише те, що в просторому маєтку з трьома спальнями Міддлтон й Вільям проводили час, коли тільки почали свої стосунки, повідомляє видання Dailystar.

Зазначено, що востаннє монарша родина відвідувала третій таємний особняк у 2019 році під час літніх канікул своїх дітей. До речі, він розташований близько до резиденції Балморал принца Чарльза і його дружини Каміли.

Нагадаємо, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що незабаром принц Вільям і Кейт Міддлтон покинуть Кенсінгтонський палац і переїдуть у свій заміський будинок Анмер-Голл, який розташований у Норфолку. Уточнювалося, що королівська сім'я оселиться там на постійній основі.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...