Була дуже категорична: Скороход допитали у справі про смерть Полякова, нардепка озвучила свою версію

Нардепку Анну Скороход допитали у справі про смерть її колеги Антона Полякова. На її думку, політик помер не внаслідок насильницької смерті. Про це в ефірі "Україна 24" розповів заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін. Він зазначив, що за словами Скороход, вони разом із Поляковим жили разом із весни 2021 року, передають Патріоти України.

На прямі запитання про наявність тих чи інших підозр про можливу насильницьку смерть депутата вона відповіла досить категорично: "Ні", – сказав Єнін.

Раніше депутатка Скороход як основний знімок своєї сторінки у Facebook опублікувала фото померлого колеги по фракції "За майбутнє" Полякова. З чуток, у народних обранців був роман. Зокрема, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія писав у партійних чатах, що Поляков і Скороход жили разом, але вона вирішила розірвати стосунки.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...