Була не з їх команди: Зеркаль розповіла про конфлікт з людьми Зеленського

За словами Олени Зеркаль, їй в принципі рекомендували не давати будь-які коментарі і вона прислухалася до рекомендацій Єрмака, так як хотіла "завершити всі справи і не створювати додаткового напруження".

Олена Зеркаль. Фото: Укрінформ.

Помічник президента України Андрій Єрмак вимагав від вже колишнього заступника міністра закордонних справ Олени Зеркаль не бути медіаактивною. За словами самої Зеркаль, на початку вересня вона спілкувалася з Єрмаком з приводу її інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Він наполегливо рекомендував припинити мою медіаактивність. Це стосувалося загального підходу. І я потім більше двох місяців не коментувала, оскільки ми ще обговорювали, що необхідно якось коментувати в дусі і руслі того, як Офіс президента бачить розвиток подій. Я не отримувала ніяких установок щодо того, як коментувати, і я уникала будь-яких коментарів", - сказала вона.

За словами Зеркаль, їй в принципі рекомендували не давати будь-які коментарі і вона прислухалася до рекомендацій Єрмака, так як хотіла "завершити всі справи і не створювати додаткового напруження". Вона вважає, що таке прохання Єрмака було пов'язане з тим, що вона не була частиною команди Зеленського і його офіс боявся, що заяви можуть нашкодити роботі оточення глави держави.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...