"Була Україна, а потім із нею щось трапилося": Цимбалюк поставив на місце Захарову через російських пропагандистів

Саме російська пропаганда підштовхнула безліч громадян країни-агресора взяти в руки зброю і вдертися в чужу країну
Роман Цимбалюк. Фото: соцмережі.

Український журналіст Роман Цимбалюк докладно пояснив спікерці МЗС Росії Марії Захаровій, чому в Україну перестали пускати пропагандистів Кремля. У своєму відеоблозі на YouTube він нагадав їй, яку роль рупори путінського режиму відіграли у розв'язанні війни на Донбасі, передають Патріоти України.

"Що ж трапилося з Україною? Була Україна, а потім із нею щось трапилося. Марія Володимирівна відсилає нас до історії цієї проблеми. А все саме почалося у 2014 році. А що тоді трапилося? Ой, в України віджали Крим і Донбас? Провели військову операцію проти нашої країни і продовжують її досі. А тепер дивуються, що наша країна застосовує такі захисні заходи", – сказав Цимбалюк.

Він також наголосив, що саме російська пропаганда підштовхнула безліч громадян країни-агресора взяти в руки зброю і вдертися в чужу країну. "Бо ще питання, що страшніше: російський солдат з автоматом чи російський журналіст із мікрофоном, який вигадав історію про "слов'янського хлопчика", а потім купа чоловіків із російськими паспортами з Уралу і не тільки кинуть своїх дітей і поїдуть вбивати громадян України в Україну. До речі, російськомовних", – акцентував увагу журналіст.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...