"Було 60 танків, залишилося 10, роз*бали нас": Російські військові збунтувалися та відмовляються воювати в Україні (аудіо)

Російські солдати все масовіше відмовляються їхати воювати в Україну. Ті, хто вже побував на путінській "спецоперації" і зміг виїхати з України на перегрупування живим, влаштовують у частинах справжні бунти. Вже є випадки, коли відмовляються воювати цілі частини. Про це свідчать телефонні розмови окупантів, які перехоплюють і публікують співробітники Служби безпеки України, зазначають Патріоти України.

Судячи з розмови розмови двох окупантів, один з яких вже повернувся в РФ, а інший досі перебуває під Ізюмом, кількість "відмовників" у російській армії стрімко зростає. Особливо не хочуть повертатися на війну в Україну, де Росія несе шалені втрати, ті окупанти, яким вдалося вирватися з української землі живими.

У підрозділах ледь не зчиняються бунти, деякі частини відмовляються від участі у війні повним складом. Як зробила це після доукомплектації в Росії військова частина, в якій служить один зі співрозмовників. "Нас 22-го вивели, і наша частина не захотіла повертатися назад, зрозумів? Типу відмовники, зрозумів?" – каже він приятелю.

Натомість інший окупант скаржиться на величезні втрати в Україні і на те, що мріє дістатися до ППД і вже ніколи не приїздити в Україну. "У нас (у полку – Ред.) було 60 танків, залишилося 10, роз*бали нас... Половина - у полоні, половина 200-ті і 300-ті. Коли виводитимуть – теж не зрозумієш... Говорили 24 -го – ніх*я, вже сказали 26-го – така ж х*йня, і остання дата, швидше за все, – це 6 травня", - скаржиться на "гостинний прийом" українців та брехню командування він.

У СБУ закликали окупантів брати приклад з "відмовників", бо це єдино правильне рішення для тих росіян, які хочуть залишитися в живих.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...