"Було б непогано внести в цей закон певні корективи": Кравчук на росТБ зробив скандальну заяву про декомунізацію (відео)

Перший президент України Леонід Кравчук знову виступив зі скандальною заявою на російському пропагандистському телебаченні. Він запропонував переписати закон про декомунізацію, щоб врятувати пам'ятники Жукову та іншу радянську символіку в Україні. Своєю ідеєю він поділився з рупорами Кремля в ефірі програми "60 хвилин" телеканалу "Росія 1" під час обговорення знесення останнього барельєфа Жукову в Одесі, передають Патріоти України.

"Не всі люди в Україні так ставляться до того, що відбувається з символами СРСР. Але, до вашого відома, в Україні ухвалено закон про декомунізацію, де сказано, що символи СРСР повинні бути зняті. Закон треба виконувати або внести поправки до закону. Моя точка зору", – сказав Кравчук.

"З урахуванням того, що народ України по-різному ставиться до цього і закон про декомунізацію не в усьому виписаний, не зовсім відповідає інтересам всього народу України, я думаю, що було б непогано внести в цей закон певні корективи", – додав він, намагаючись догодити російським пропагандистам.

Джерело: Обозреватель

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...