Було окупованим вже 8 років: Кадиров заявив про захоплення села на Луганщині

Чеченські "ТікТок-війська" разом з їхнім "вождем", головою Чечні Рамзаном Кадировим знову зганьбилися. "Вірний пес" Володимира Путіна у своєму Telegram-каналі похвалився захопленням села Світличне у Луганській області. Ось тільки це село знаходиться під російською окупацією ще з 2014 року, а до лінії фронту від нього близько 135 км. Про це повідомляє "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Про чергову "перемогу" на території України Кадиров поспішив відзвітувати близько 3 години ночі 5 травня. За словами Кадирова, його "супервоїнами" "повністю звільнено населений пункт Світличне на Луганському напрямку".

Але ось невдача: це селище окуповане терористами так званої "ЛНР", а іншими словами - Росією, - ще з 2014 року. "Рамзан Дон-Дон Диров у своєму тг-каналі дуже хвалиться, що його тік-ток війська зайняли населений пункт Світличне. Все б нічого, але Світличне вже 8 років захоплене терористками "ЛНР", ще з 2014 року. До місця, де йдуть реальні бої – близько 135 км", - зазначили у "Києві Оперативному".

Свій смішний пост Кадиров супроводив не менш кумедним роликом, знятим "визволителями" у найкращих традиціях ТікТок-воїнства. Ба більше, як запевняє Кадиров, кадирівці не лише "взяли під абсолютний контроль чергову територію, де чинили безчинства бандити" (з чим складно посперечатися), а й "завершують зачистку", а також "готують гуманітарні заходи".

"Ми зробимо все, щоб максимально швидко відновити нормальне життя як у Світличному, так і в інших районах Донбасу", - заявив полководець, який не вміє користуватися картками.

"Звільнення" села Світличне гідне зайняти своє місце у довгому переліку "перемог" ТікТок-армії Кадирова, яка лише Київ уже встигла взяти далеко не один раз.

Станом на 13:30 Кадиров свого повідомлення з Telegram не видалив - попри те, що у коментарях під ним користувачі вже на повну сміються над "доблестю" боягузливих кадировців, що знімають свої "перемоги" в глибокому тилу, і над самим "полководцем", що систематично сідає в калюжу в нестримному прагненні самопіару.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...