Було понад 30 ударів: Мер Мелітополя розкрив деталі потужного удару ЗСУ по базі окупантів

У Мелітополі українські військові вночі понад 30 разів вдарили по російській військовій базі. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі Збройні сили України вивели з ладу одну з 4 військових баз рашистів. Нанесли більше 30 ударів виключно по російській військовій базі", - зазначив він. Міський голова очікує на великий потік мелітопольців на евакуацію. За його словами, також 2 липня завдяки силам спротиву російський бронепоїзд з боєприпасами зійшов з рейок.

"Наразі окупанти намагаються зробити провокації про те, що був обстріл мирних районів, постраждало мирне населення, зруйновано міську інфраструктуру. Цього не було! ЗСУ роблять все задля того, щоб повернути мирне життя і українську державність в Мелітополь. Все, що можуть зробити окупанти – тікати з нашого міста", - підкреслив Федоров.


У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...

"Якщо розглядати літню кампанію": Полковник ЗСУ назвав два українських міста, які під загрозою окупації

четвер, 18 квітень 2024, 18:22

Під час літнього наступу Росія, ймовірно, зосереджуватиме свої головні зусилля у напрямку Часового Яру й Покровська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов в етері телека...