"Було від душі": Головнокомандувач ЗСУ про "пісню про Путіна" на репетиції параду на Хрещатику

"Пісню про Путіна" було виконано від душі на Хрещатику в Києві на репетиції до параду, який присвятили Дню Незалежності України. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, зазначають Патріоти України.

"Скажімо так, з одного боку, я сам батько двох дітей, і мені не хотілося б, щоб це відбивалося в такому колі в цілому. Це з етичної точки зору, тобто моралі, по відношенню до дітей та жінок", - сказав Залужний.

На його думку, військовослужбовці від душі виконали пісню, яку вперше виконали ультрас у 2014 році.

"Власне, вони сказали від душі, вони сказали правду. Честь їм і хвала", - відзначив головнокомандувач.

Нагадаємо, 19 серпня стало відомо, що військові на репетиції параду до Дня Незалежності заспівали пісню про президента РФ Володимира Путіна. Ролики з виконанням фанатської пісні розлетілися Мережею.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...