Були кокошники та триколор-велетень: Окупанти в Бердянську зігнали населення на відзначення "дня Росії"

У тимчасово окупованому Бердянську загарбники влаштували святкування "дня Росії": для цього зігнали населення і пропагандистів та розтягнули триколор завдовжки 25 м. Про це повідомляє голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна, передають Патріоти України.

"Місто було захаращене російськими триколорами, пропагандистськими банерами та іншою символікою окупантів. На центральних вулицях та площах містечка проводилися масові заходи на честь цього російського "свята", - повідомляє вона.

Очільниця міста зазначила, що на так зване святкування зігнали працівників бюджетних установ, комунальних підприємств та учасників різних молодіжних пропагандистських організацій.

На подвір’ї Бердянського державного педагогічного університету окупанти розтягнули величезний триколор. "Але найбільшим піком "святкування" дня Росії були заходи з величезними триколорами. Представники фейкової влади разом з рядженими у кокошники студентами розгорнули стяг довжиною 25 метрів прямо на дворі захопленого окупантами БДПУ", - додала Галіціна.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...