​"Були на навчаннях у Криму… Ще 4 години не знали, що на території України": Капітан і єфрейтор гвардійської десантно-штурмової бригади ЗСРФ здалися у полон (відео)

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний оприлюднив чергове відео із затриманими російськими військовими. Цього разу у полон здалися капітан Михоєв і єфрейтор Касаткін з 11 окремої гвардійської десантно-штурмової бригади, яка дислокується в Улан-Уде (столиця республіки Бурятія.-ред.), зазначають Патріоти України.

Взяті окупанти сказали, що були на навчаннях у Криму і начебто не знали, що їх привели до України воювати.

Раніше Головнокомандувач Збройних Сил України інформував, що 24 лютого під Черніговом здався цілий розвідувальний взвод 74 мотострілкової бригади.

Також журналіст «Слідство. Інфо» Дмитро Реплянчук на своїй Facebook-сторінці повідомив, що разом з командою встановив особу льотчика, якого збили українські військові під Гостомелем.

«Це командир ескадрильї 319 окремого вертолітного полку (військової частини 13984) Айрат Сафаргалєєв. Це військова частина з села Чернігівка в Приморському краї Росії», – написав Реплянчук.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...