"Були на селі. Гладили котиків": Юлія Тимошенко на запаморочливих підборах відвідала Сумщину (фото)

Юлія Тимошенко з робочим візитом відвідала Сумську область. Звідти нардепка опублікувала фото у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Юлія Володимирівна постала в елегантному чорному пальті, білій сорочці, чорних капронових колготах та чорній спідниці довжини міді. Її аутфіт доповнили чорні туфлі на запаморочливих підборах.

Улюблена зачіска з низьким хвостом, оптичні окуляри у вишуканій оправі і лаконічні сережки завершили ефектний образ нардепки. На Сумщині пані Тимошенко зустріли не лише місцеві жителі, а й котик. Політикиня навіть присіла, щоб його попестити. Котику такі любощі від народної депутатки дуже сподобалися. "Були на селі. Гладили котиків", - підписала світлину Тимошенко.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...