​"Бумеранг" по прислужниках Кремля: У "незалежній" Абхазія "герой ДНР" кат та вбивця українців Ахра-Абхаз очолив державний переворот​ проти "законної влади"

Маріонеткова держава відправляла "кращих синів" задля допомоги своєму московському сюзерену в окупації українського Криму та Донбасу. Тепер ті, що пройшли школу масових вбивств, грабежів, тортур заручників та полонених вимагають свого "місця під сонцем"

У розороній Абхазії протестувальники вимагають відставки президента відірваної від Грузії автономії. Вони вже захопили “адміністрації президента“. І вимагають відсторонення Рауля Хаджимби, який є «керівником» самопроголошеної республіки, у зв’язку з цим Хаджимба зібрав екстрену нараду.

Російське видання ТАСС організатором протестів називає сумнозвісного російського найманця по імені Авідзба Ахра (позивний "Абхаз"), котрий має здобув величезний кривавий досвід на Донбасі, грабував банки, знищував та піддавав тортурам цивільних, зазначають Патріоти України.

Ахра народився в Сочі. Освіту економіста здобув у Сочинській філії Російського університету дружби народів. Після закінчення навчання Ахра пішов служити в армію окупованої РФ Абхазії. Виховує п’ятьох дітей.

Сайті Миротворець повідомляє, що Авідзба приїхав на Донбас на початку липня 2014 року. Очолював відділ ракетно-артилерійського озброєння “ДНР”, брав участь у сутичках в Шахтарську і в штурмі Донецького аеропорту. У 2014 році “Абхаз” створив так звану інтербригаду “Пятнашка”, до складу якої увійшли сепаратисти з Південної Осетії, Азербайджану, Вірменії, Грузії та Абхазії. У 2015 році йому було присвоєно звання героя “ДНР”.

Як пише блогер Фашик Донецький, всього за кілька місяців “Абхаз” разом з подільниками скоїв грабежі у понад 20 містах і селищах Донецької області.

“Один з подвигів Абхаза — це перегін більше 15 віджатих фур і люксових іномарок на територію РФ, де авто розібрали на запчастини або продали. Але про це роспропаганда мовчить, забули напевно”, – пише блогер.

“Абхаз” брав участь у розстрілах інкасаторських машин Приватбанку, Укрсиббанку і Нацбанку. Більш того, як пише Фашик, саме Ахра віддавав наказ вбивати інкасаторів. Також він брав участь у викраденні людей у Донецьку і області, а також катував їх з метою викупу, захоплював торговельні та комерційні будівлі, готелі та офісні будівлі.

Терорист двічі невдало балотувався в депутати парламенту Абхазії.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...