Бумеранг повертається: "Слуги народу" займаються тим, що рік тому висміював "Квартал 95" (відео)

Мажоритарка була скасована, але "стара, як світ, гречка" залишилася...

Те, що ще рік тому перед парламентськими виборами висміювала "Студія "Квартал 95", зараз робить партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Порівняльне відео минулорічного ролику з теперішньою реальністю опублікував рух "Чесно", передають Патріоти України.

"За 5 днів до парламентських виборів-2019 "Студія Квартал 95" випустила відео, у якому актор серіалу "Слуга народу" висміював гречкосійство та закликав скасувати мажоритарну виборчу систему. Мажоритарка була скасована.

Але чи змогли кандидати "Слуги народу" на місцевих виборах рік потому відмовитись від гречкосійства та не перетворитися у тих, кого висміювали актори однойменного серіалу?", - запитує рух і наводить факти агітації із продуктами харчування від "слуг".

"І це все завдяки вам, дурні", - каже у кінці ролику актор Станіслав Боклан.

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...