Бумеранги завжди повертаються, або "Дебилы, бл*!": Через гучний скандал Росія поверне подаровану Лаврову в Боснії і Герцеговині ікону, вкрадену з окупованого Луганську

Окупація Донбасу "ихтамнетами" держави-агресора вдарила по іміджу Росії непередбачуваним образом. Москва потрапила у дурнувату ситуації, а бути смішною недонаддержаві нестерпно.

Росія поверне подаровану Боснією і Герцеговиною українську ікону, походження якої перевірить Інтерпол Про це заявило Міністерство закордонних справ Росії, зазначають Патріоти України.

У МЗС РФ повідомили, що подаровану главі російського МЗС Сергію Лаврову в Сараєво ікону, повернуть, щоб Інтерпол з'ясував її походження.

"Ікона буде повернута дарувальникам для подальшого уточнення її історії по лінії Інтерполу", - заявили у російському МЗС.

Раніше посольство України в Боснії і Герцеговині направило в Сараєво ноту з вимогою повернути 300-річну ікону, яку вивезли з окупованого Луганська.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...